A ucis şi apoi s-a dus să vândă la tarabă în Obor

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au percheziţionat,  ieri după-amiază, locuinţa  în care criminalul Vasile  Popescu stătea cu chirie
Poliţiştii au percheziţionat, ieri după-amiază, locuinţa în care criminalul Vasile Popescu stătea cu chirie

Furturi, tâlhării şi acum crimă. Acesta este „palmaresul" bărbatului care, în urmă cu şase zile, a măcelărit o prostituată într-o garsonieră din cartierul bucureştean 13 Septembrie. Ucigaşul a fost săltat de poliţişti sâmbătă seară, din Piaţa Obor, acolo unde vindea zilnic fructe şi legume.

A curmat viaţa unei femei şi şi-a văzut în continuare de treburi. Vasile Popescu (38 de ani), originar din Dâmboviţa, trăia de apropximativ un an în Capitală, de pe urma comerţului cu fructe şi legume.

Probabil nu pentru prima dată, la mijlocul săptămânii trecute a mers la prostituate. A contactat-o pe Mihaela (32 de ani) şi s-a întâlnit cu ea într-o garsonieră din zona 13 Septembrie, acolo unde fata îşi primise clienţii în ultima jumătate de an.

După consumarea partidei, lui Popescu i-a încolţit în minte un alt gând: jaful. Şi cum fata îi stătea în cale, s-a gândit să scape mai întâi de ea. Şi nu oricum, ci omorând-o şi apoi înscenând o sinucidere.

Sadismul cu care a acţionat i-a şocat până şi pe medicii legişti. Mai întâi i-a tăiat venele la mâini şi a pus-o în cadă, în agonie. Apoi, ca să fie sigur că moare, cu o cruzime rar întâlnită, i-a secţionat şi gâtul.

A scotocit camera, a luat banii găsiţi şi telefonul victimei şi dus a fost. Ceea ce nu a luat el în seamă au fost camerele video montate în scara blocului, cu ajutorul cărora, de altfel, a fost identificat de oamenii legii.

Vasile Popescu este recidivist. El a făcut zece ani de puşcărie din cei 14 primiţi pedeapsă pentru mai multe furturi şi tâhării, fiind eliberat condiţionat în urmă cu un an. A ajuns iarăşi după gratii, unde este posibil să stea pentru tot restul vieţii.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net