Inconştienţă. Aşa poate fi des­cris gestul unor indivizi care, miercuri noapte, au tăiat un copac şi l-au abandonat în mijlocul şoselei, între Slobozia şi localitatea Iazu. Trei maşini s-au izbit de obstacol.


Câţiva cetăţeni au tăiat un copac înalt de 15 metri şi l-au abandonat, nesemnalizat, în mijlocul şoselei. Un şofer ce se deplasa de la Slobozia către Brăila a văzut obstacolul şi le-a făcut semn celorlalţi participanţi la trafic să reducă viteza.

Trei maşini s-au accidentat de obstacolul din mijlocul străzii

CLIIMA20120112_0156_1.jpg

Trei maşini s-au accidentat de obstacolul din mijlocul străzii

Cu toate acestea, o maşină a intrat din plin în copac, iar alte două au fost grav avariate. În urma accidentului, două persoane au fost rănite iar alte două au murit.

„Am văzut copacul şi am încercat să le fac şi celorlalţi semn să oprească. Dar şoferul Wolksvagen-ului alb nu a putut opri şi a intrat cu maşina în pom. Am ajutat şoferul să iasă din maşină, era rănit grav şi plin de sânge", a povestit Gabriel Neagu, martor al tragediei. Mai mulţi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au încercat să îndepărteze copacul de pe şosea.

Înarmaţi cu drujbe, pompierii au făcut bucăţi trunchiul pomului, iar buştenii i-au aruncat în şanţurile de pe marginea drumului.

Pompierii au tăiat cu drujba trunchiul, pentru a elibera şoseaua


Starea celor patru persoane rănite în accidentul de miercuri seara este stabilă. Doar o singură femeie de 37 de ani, aflată în comă a avut nevoie de transfer la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: