Udrea: «Am trecut prin situaţii umilitoare, dar nu mă retrag şi asta îi înnebuneşte pe mulţi»

Ultima actualizare:

    August 2007- Elena Udrea a făcut  furori pe Litoralul  românesc
August 2007- Elena Udrea a făcut furori pe Litoralul românesc

Potrivit Mediafax, Elena Udrea a declarat că, în ultimii ani, în viaţa politică a trecut prin multe situaţii jenante şi umilitoare pentru o femeie, însă nu s-a gândit niciodată să se retragă.

Liderul PDL Bucureşti a afirmat că există nenumărate situaţii umilitoare pentru femeile din politică atunci când sunt judecate după felul în care arată, după felul în care se îmbracă, şi când sunt trimise la cratiţă atunci când bărbaţii nu mai au argumente în faţa lor.

"Niciodată nu am recunoscut ce simt, pentru că o femeie când trece prin atâtea situaţii jenante, aşa cum trece o femeie în politică, aşa cum am trecut eu, consideră că nerecunoscând este mai simplu să depăşeşti anumite momente. Nu m-am lamentat, dar pe de altă parte nu cred că este bine, pentru că nu este vorba doar de mine, ci de toate femeile din politică şi ar trebui ca toate să aibă o şansă ca pe viitor să nu treacă prin ce am trecut eu", a spus Udrea, scrie Mediafax.

"Toate femeile din politică au genţi şi pantofi. Au fost vremuri când am avut o singură pereche de pantofi, aceeaşi pereche, zi de zi. Pe vremea aia nimeni nu mă întreba dacă am nevoie de a doua pereche. Acum, că am mai mult de o pereche, toată lumea se întreabă de ce am mai mult. Imediat unei femei îi este judecată şi pusă pe tapet viaţa privată, ceea ce nu se întâmplă în cazul unui bărbat. Deci o femeie este supusă la nenumărate umilinţe publice suplimentar faţă de bărbaţi. Au fost fotografii care s-au făcut, mizerii, lucruri vulgare care s-au scris despre mine pornind de la faptul că sunt femeie, au analizat anumite fotografii, au folosit un limbaj nepermis nicăieri, nici cu o femeie care să zicem că nu face politică", a adăugat liderul PDL.

"Cred că asta îi înnebuneşte pe foarte mulţi. Cât o să cred despre mine că sunt un om care vrea să facă lucrurile cu bună credinţă, o să rămân în politică, spre disperarea unora", a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net