Udrea se apucă de agricultură: a cumpărat deja 80 de hectare de teren

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este intens criticată în presa străină
Elena Udrea este intens criticată în presa străină

Elena Udrea a anunţat joi, pe pagina sa de Facebook, că a cumpărat 80 de hectare de teren arabil.

"Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură - ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil", a scris Elena Udrea în postarea sa.

Deputatul PDL a anunţat încă de acum câteva săptămâni că vrea să se implice în agricultură, iar în la începutul săptămânii transmitea, tot printr-un mesaj postat pe Facebook, că primeşte multe oferte în acest sens:

"De când am anunţat că încep să mă implic în agricultură şi să cumpăr teren agricol, primesc tot timpul oferte. Aşa se face că pot constata personal că, faţă de luna trecută, brusc, preţurile sunt mai mari cu până la 50% chiar. Plus că, dintr-o dată, sunt mulţi cumpărători străini şi în sudul ţării, nu numai în vest, acolo unde italienii şi chinezii, în special, cumpăraseră de câţiva ani", a scris Elena Udrea.Aceasta a mai precizat că faptul că preşedintele Traian Băsescu a făcut primul pas pentru implicarea în agricultură a atras curiozitatea multor români pentru acest domeniu, astfel că tot mai mulţi cetăţeni ai ţării sunt interesaţi de cumpărarea de terenuri agricole.

Pe 14 noiembrie, fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, Ioana, a anunţat că a cumpărat un teren agricol de peste 300 de hectare în zona localităţii Nana din judeţul Călăraşi, iar şeful statului a declarat ulterior, invitat la postul B1TV, că doreste, în cadrul familiei, să majoreze proprietatea la 500 de hectare, pentru a permite şi achiziţia de utilaje agricole în leasing.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net