Udrea se plânge că n-are bani de cauţiune

Ultima actualizare:

    Elena Udrea spune  că nu poate plăti  cauţinea impusă  de procurori  pentru că are averea  sub sechestru şi  trăieşte doar din  indemnizaţia de  parlamentar
Elena Udrea spune că nu poate plăti cauţinea impusă de procurori pentru că are averea sub sechestru şi trăieşte doar din indemnizaţia de parlamentar

Elena Udrea (42 de ani) e foc şi pară. Poate scăpa de cătuşe, dacă achită azi o cauţiune-record de 5 milioane de lei. Blonda spune că suma e aberantă, în condiţiile în care averea ei e sub sechestru. Mai mult, deputatul vrea să meargă în audienţă la şefa DNA, Codruţa Kovesi.

Zi agitată pentru cea supranumită “blonda de la Cotroceni”. S-a ales cu o nouă acuzaţie, de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul privind creditul contractat de la BRD. Ieri, blonda a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) unde a fost audiată. La intrarea în sediu a declarat că va contesta cuantumul cauţiunii impuse de procurori în dosarul “Hidroelectrica”, în condiţiile în care toate bunurile sale sunt sub sechestru asigurator şi singurul ei venit e indemnizaţia de parlamentar. În acest dosar, Udrea e acuzată că ar fi primit mită 5 milioane de dolari de la afaceristul Bogdan Buzăianu.

Blonda a mai spus că a cerut procurorilor să fie de acord să pună cauţiune bunurile sechestrate. “Am făcut toate contestaţiile posibile, toate plângerile împotriva condiţiilor din controlul judiciar şi aşteptăm să vedem dacă DNA este de acord că pun cauţiune bunurile care tot la DNA sunt sechestrate. Nu am variantă să împrumut cinci milioane de lei. Vorbim de o sumă uriaşă. Nu cred că cineva îşi doreşte să rişte să se expună pericolului de a fi căutat şi arestat a doua zi pentru că a ajutat-o pe Elena Udrea. Dacă DNA nu îmi va permite, conform legii, să depun cauţiune bunurile sechestrate, voi face o cerere de audienţă la doamna procuror-şef  DNA, Laura Codruţa Kovesi”, a declarat Udrea, potrivit hotnews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net