Uite ce "captură" au făcut poliţiştii! Beată la volan, ea a încercat să-i fenteze

Ultima actualizare:

    Adelina Etcu, la volanul uneia dintre masinile saleFoto: Facebook / Adelina Etcu
Adelina Etcu, la volanul uneia dintre masinile saleFoto: Facebook / Adelina Etcu

Adelina Eţcu, o tânără de bani gata din Iaşi, a fost protagonista unei scene care i-a lăsaţi muţi de uimire pe poliţiştii rutieri. Prinsă beată la volan, joi noapte, ea le-a dat datele de identificare ale mamei, sperând astfel că va scăpa fără dosar penal.

Tânăra de 28 de ani este cercetată penal de poliţiştii de la Biroul Rutier, după ce a fost prinsă conducând un bolid de lux în stare de ebrietate. Ea spune spune că este îndrăgostită de modă şi se laudă cu un adevărat parc auto, din care fac parte numai maşini de lux.

Fata a devenit în ultima perioadă o „clientă” a agenţilor rutieri din Iaşi. După episodul de joi noapte, Adelina Eţcu a fost reţinută pentru 24 de ore. Ea a fost surprinsă joi noapte, în jurul orei 2.00, la volanului unui bolid de lux marca Mercedes,  în cartierul ieşean Bucium. Agenţii rutieri au testat-o cu alcooltestul şi surpriză! A rezultat o alcoolemie de 0,47 de miligrame la litru în aerul pur expirat, concentraţie ce i-a determinat pe agenţi să o conducă pe tânără la spital, pentru a i se preleva şi probe biologice. Conform unor surse din Poliţie, Adelina Eţcu ar fi susţinut că nu are documente de identitate asupra sa şi le-a dat agenţilor datele de identificare ale mamei sale, sperând astfel că va scapa fără un eventual dosar penal şi cu permisul neridicat. A fost eliberată sâmbătă„În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că şoferiţa figurează cu permisul de conducere reţinut. Deoarece prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a explicat Anca Vîjiac, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Oamenii legii au decis să deschidă un dosar penal pentru infracţiunile de participaţie improprie la fals intelectual, conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Reţinută pentru 24 de ore, tânăra a fost eliberată sâmbătă, în jurul prânzului.Potrivit Poliţiei Rutiere din Iaşi, Adelina Eţcu a mai avut permisul suspendat, la începutul acestui an, după ce a condus sub influenţa alcoolului.

Citeşte articolul complet şi vezi mai multe poze pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net