Uite ce țară frumoasă avem! Film despre România 100 de ani

Ultima actualizare:

    Tot ce este mai frumos în România, într-un film de patru minute și opt secundeFOTO: Click!
Tot ce este mai frumos în România, într-un film de patru minute și opt secundeFOTO: Click!

Tot ce este mai frumos în România, într-un film de patru minute și opt secunde. Peisaje care-ți taie răsuflarea, personalități din toate domeniile, marii sportivi ai țării. Toate sunt motive de mândrie națională pe care Guvernul le-a vrut adunate într-un videoclip de Centenar.

Guvernul se întrunește astăzi, 29 noiembrie, la Alba Iulia. La începutul ședinței, miniștri au văzut un film de prezentare a României la sărbătorirea Centenarului.

Este un film de patru minute și opt secunde în care sunt prezentate cele mai frumoase locuri din țară, de la munte, la mare, pe Dunăre, în Deltă.

Sunt adunate lucrurile cu care, noi românii, ne mândrim: pădurile virgine, lupi și urși în libertate, Cimitirul Vesel din Săpânța, tezaurul dacic, Castelul Peleș, regii României, celebrele mănăstiri din Bucovina și multe altele. În plus, peisaje care-ți taie răsuflarea, mințile strălucite ale poporului român, personalități din toate domeniile, marii sportivi ai țării Nadia, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi.

Toate în acest film aniversar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net