Uite ce tratament are în aeroport fostul pușcăriaș Ioan Becali!

Ultima actualizare:

    Ioan Becali a trecut pe la protocolul diplomatic ca să nu stea la coadă
Ioan Becali a trecut pe la protocolul diplomatic ca să nu stea la coadă

Fostul consilier al premierului Dacian Cioloș, Valeriu Nicolae, a publicat, în 1 noiembrie, pe pagina sa de Facebook un comentariu care a stârnit multă revoltă. Nicolae a povestit cum l-a văzut evitând coada și trecând pe la protocol, în Aeroportul Henri Condă, pe Ioan Becali. Iată postarea lui!

„Giovani Becali – cel care ne explică tuturor ce înseamnă să fii mafiot de mafiot este în fața mea în aeroport . Nu se oprește la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de așteptare), ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofițerii de serviciu îl salută ca și cum ar fi vreun demnitar care merită salutat și nu un mafiot abia ieșit din pușcărie, care a tras țepe de milioane, dacă nu de zeci de milioane de euro statului român. Becali trece liniștit controlul pe la punctul rezervat diplomaților.

Între timp, un alt șmecher care crede că este special și nu stă la coadă este pe toate posturile de televiziune cerând socoteală primului-ministru pentru că acesta și miniștrii din jurul lui critică niste măsuri nesimțite menite să aducă voturi penalilor de pe listele partidului pe care îl conduce, aruncând în același timp bugetul în aer”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Fostul impresar Ioan Becali (64 de ani) a fost condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor, fiind pus în libertate în septembrie 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net