Uite cum arată acum noul stadion din Târgu Jiu!

Ultima actualizare:

    Stadiul lucrărilor la arena gorjeană a ajuns la 40%
Stadiul lucrărilor la arena gorjeană a ajuns la 40%

Creşte ca Făt-Frumos! Stadionul Municipal din Târgu Jiu capătă contur pe zi ce trece. Peluzele au fost, deja, ridicate şi se lucrează la acoperiş, iar structura tribunelor principale a fost înălţată. Constructorii şi reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu dau asigurări că noul stadion va fi gata în primăvara lui 2017.

Peste 200 de muncitori lucrează de zor la construcţia noului stadion din Târgu Jiu. Raul Chiriac, şeful Serviciului de Investiţii din Primăria Târgu Jiu, se arată optimist. „Lucrările de modernizare şi de extindere sunt într-un stadiu avansat. Până la această dată a fost realizată integral infrastructura, inclusiv parcarea subterană”, detaliază Chiriac.

“Partea de suprastructură a fost realizată parţial la cele două tribune, care adăpostesc spaţiile pentru oficiali şi hotelul, precum şi spaţiile administrative. De asemenea, la peluze, structura a fost finalizată complet. În această periodă se lucrează la montarea structurii metalice a acoperişului. Investiţia este realizată în procent de peste 40%. Împreună cu constructorul şi cu Compania Naţională de Investiţii, am propus ca până la sfârşitul anului să fie finalizată întreaga structură, inclusiv acoperişul, urmând ca în perioada iernii să se realizezează lucrările de arhitectură şi finisajele interioare, astfel încât stadionul să fie dat în folosinţă în primăvara viitoare“, adaugă şeful Servicului de Investiţii din primărie.

Muncitorii îşi vor termina treaba la primăvară
Muncitorii îşi vor termina treaba la primăvară

Click! spune

Noul stadion din oraşul de pe malul Jiului va avea 12.500 de locuri. Arena grupării Pandurii Târgu Jiu va putea găzdui inclusiv meciuri de fotbal din fazele finale ale cupelor europene.

Citeşte articolul complet şi vezi galerie foto pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net