Uite cum să decorezi casa în spiritul Sărbătorilor de iarnă

Ultima actualizare:

    Artistul floral Paula Stan ne-a spus  că aranjamentele florale de Crăciun  trebuie să conţină un singur element  principal, care să iasă în evidenţă.  Evită decoraţiunile foarte încărcate!
Artistul floral Paula Stan ne-a spus că aranjamentele florale de Crăciun trebuie să conţină un singur element principal, care să iasă în evidenţă. Evită decoraţiunile foarte încărcate!

Se apropie Crăciunul, iar locuinţa ta ar trebui decorată în spiritul Sărbătorilor de iarnă.

Aşa că, pregăteşte-te să scoţi din cutii figurinele care ţi-au împodobit casa şi masa festivă în fiecare an.

simeon stalpnicul png

Sau, mai bine, dă o tură prin magazine şi cumpără unele noi. Rafturile sunt pline cu oameni de zăpadă, Moşi Crăciun,  reni, săniuţe, fulgi de nea, boluri din sticlă colorată sau ceramică pictată, feţe de masă, coroniţe din crengi de brad, fundiţe, mărgele şi câte şi mai câte!

simeon stalpnicul png

Anul acesta îţi poţi împodobi casa cu lumânări parfumate şi boluri din sticlă transparentă în care să pui globuleţe colorate. Sau transformă un colţ al livingului în colţul tău de iarnă: aşterne un covoraş roşu şi pufos, cumpără o căsuţă decorativă de iarnă, o sanie a lui Moş Crăciun, un om de zăpadă şi decorează cu sclipici şi beteală.

10 sfaturi de care să ţii cont

Masa nu trebuie încărcată cu decoraţiuni şi figurine deoarece nu va mai rămâne suficient loc pentru platourile cu mâncare. Aşază în mijloc un bol din sticlă în care ai pus câteva crenguţe de brad şi nişte globuri mici. Bolul poate fi pus în mijlocul unei coroniţe din beteală.Serveşte mâncarea în veselă pictată cu motive de sărbătoare: fulgi de nea, reni, Moşi Crăciun etc. Alege culorile roşu, auriu sau argintiu pentru faţa de masă şi şerveţele.Decorează în culori care se asortează, care se potrivesc şi alege maximum trei nuanţe. Prea multe vor încărca excesiv locuinţa, iar atmosfera va fi una obositoare. Alege între combinaţiile roşu şi albastru, roşu şi auriu, albastru şi argintiu, roşu şi verde etc.Nu uita să aşezi sub brad un covoraş care să acopere stativul şi firele instalaţiei de pom.Dacă ai un brad artificial, pune sub el câteva crenguţe de brad natural. În casă va mirosi foarte frumos.Agaţă la uşa de la intrarea în locuinţă o coroniţă din crengi de brad accesorizată cu mici figurine, fundiţe sau globuri.Nu încărca foarte tare bradul deoarece, dacă este natural, sub greutatea decoraţiunilor şi a instalaţiei de lumini crengile se vor lăsa.Pentru o atmosferă romantică, de sărbătoare, cumpără lumânări parfumate cu aromă de scorţişoară şi vanilie. Suportul acestora poate fi şi el pictat cu motive de Crăciun.Nu uita să cumperi de la florărie sau din piaţă vâsc! Pune pe masa festivă câte o crenguţă în faţa fiecărui invitat.Dacă îţi doreşti o masă festivă elegantă, alege decoraţiuni fine, din sticlă, în culori precum auriu, cupru sau argintiu. Faţa de masă trebuie să fie albă, din mătase, iar vesela – din porţelan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net