Uite cum să te pregăteşti pentru Halloween!

Ultima actualizare:

    Reporterii Click! îţi spun cât costă accesoriile  şi costumele pentru petrecere şi ce  decoraţiuni de casă găseşti în magazine
Reporterii Click! îţi spun cât costă accesoriile şi costumele pentru petrecere şi ce decoraţiuni de casă găseşti în magazine

În mai puţin de o săptămână, pe 31 octombrie, vom sărbători Halloween-ul, noaptea demonilor, când morţii prind viaţă şi fantomele ne bântuie casele. Dacă vrei să te pregăteşti cum se cuvine, îmbracă o pelerină de vampir şi petrece până-n zori!

În aşteptarea celei mai „înfricoşătoare” zile din an, am dat o raită prin magazine în căutarea costumelor tematice, a decoraţiunilor şi ornamentelor pentru casă. Şi am găsit o mulţime! Dacă vrei să ştii la ce preţuri, află că sunt pentru toate buzunarele. Aşadar, dacă eşti invitată la o petrecere, iar ţinuta de „groază” este obligatorie, nu trebuie să-ţi faci griji în ceea ce priveşte costumaţia. Rochii de diavoliţă, vrăjitoare, pelerine de vampir şi fantome sau salopete–schelet se găsesc peste tot. Preţurile pornesc de la 32 de lei şi pot ajunge şi până la 150 de lei, în funcţie de model şi mărime. 

La Auchan, de exemplu, vei găsi, pe lângă pelerine, salopete şi pălării de vrăjitoare, şi accesorii precum dinţi de vampir la 5,29 lei, coifuri pentru care vei plăti 6,29 de lei sau peruci colorate la 14,07 lei. Costumele de schelet fantomă şi diavoliţă costă între 32 şi 39 de lei. Alte accesorii care te-ar putea interesa sunt seturile pisicuţă – mască şi coadă –, seturile diavoliţă – corniţe şi codiţă din pluş, dar şi pălăriile pentru copii sub formă de dovlecel.  

La Cora vei găsi multe ornamente pentru casă: ghirlande şi decoraţiuni-schelet la 12,5 lei, figurine din ceramică cu led care costă 16,99 lei, măşti de fantomă, din paiete, corniţe sau pălării uriaşe. Nu lipsesc costumele tematice care ajung până la 100 de lei.  Dacă nu vrei să cheltuieşti foarte mult, poţi închiria costumele. La Party Factory preţurile pornesc de la 150 de lei şi ajung până la 300 de lei.  

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net