Regele Mihai împlinește 95 de ani pe 25 octombrie. Aflat în Elveția, Majestatea Sa își va sărbători aniversarea alături de două din fiicele sale, Principesa Sofia și Principesa Elena.


Majestatea Sa Regele Mihai este în Elveția, unde se recuperează după ce la începutul anului a fost operat, fiind bolnav de leucemie. Însă, Casa Regală a României a pregătit mai multe evenimente care să anunțe aniversarea a 95 de ani, care va fi în 25 octombrie.

Astăzi, 20 octombrie, la ora 12.00, va avea loc audiția spectacolului ”Alegerea”, piesă de teatru într-un act scrisă la Versoix în anul 1960 de Regele Mihai și regina Ana. Evenimentul are loc în foaierul Sălii Radio, din Capitală (str. General Berthelot nr. 60 -64). Piesa de teatru se va difuza, în premieră, marți, 25 octombrie, la ora 23.05, la Radio România Actualități.

„La reședința privată din Elveția, Majestatea Sa Regele Mihai I va aniversa împlinirea vârstei de 95 de ani alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena și de Alteța Sa Regală Principesa Sofia”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Alteța Sa Regală Principesa Margareta, custodele Coroanei, va fi în România în ziua în care Regele Mihai împlinește 95 de ani. Pe 25 octombrie, va avea loc a noua ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României. În debutul concertului, Principesa Margareta va da citire mesajului cu prilejul aniversării Regelui Mihai, a comunicat Casa Regală a României.

Iată programul evenimentelor:

 
 
Loading...