Toată lumea s-a întrebat de ce fostul președinte Ion Iliescu nu a participat la parada de 1 Decembrie, așa cum a făcut în fiecare an. Soţia fostului preşedinte social-democrat a fost cea care a făcut lumină.


Este pentru prima dată când fostul şef de stat Ion Iliescu nu participă şi lipsa acestuia a ridicat, evident, semne de întrebare.

Toată lumea a crezut că este vorba despre vârsta fostului președinte. Ion Iliescu are totuși 87 de ani, o vârstă când este mai greu să stai în picioare ore în șir.

Însă soţia fostului preşedinte social-democrat a fost cea care a făcut lumină şi le-a declarat jurnaliştilor România TV că Ion Iliescu are unele probleme de sănătate minore. Nina Iliescu susţine că fostul preşedinte a suferit recent o entorsă, lucru care l-a împiedicat să participe la eveniment.

Tot soţia sa a mărturisit că fostul preşedinte a transmis mesajul către Administraţia Prezidenţială încă de acum câteva zile, pentru ca lipsa acestuia să nu dea naştere interpretărilor.

7460035-mediafax_foto-alexandru_dobre.jpg

parada 1 decembrie
La parada militară de 1 Decembrie au participat, alături de Klaus Iohannis, foștii președinți Traian Băsescu și Emil Constantinescu
foto: Mediafax

 

 
 
Loading...