Uite «închisoarea» de lux în care stă primarul iubăreţ Gheorghe Nichita!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Nichita nu poate părăsi  vila din cartierul Copou fără acceptul magistraţilor
Gheorghe Nichita nu poate părăsi vila din cartierul Copou fără acceptul magistraţilor

Primarul de Iaşi a fost trimis în arest la domiciliu şi e obligat să nu părăsească fără încuviinţare proprietatea sa luxoasă, situată în Copou. Gheorghe Nichita e acuzat că a folosit angajaţi ai Poliţiei Locale pentru a-şi hărţui fosta amantă, Adina Samson, o blondă de 33 de ani.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Gheorghe Nichita (59 de ani) să fie plasat în arest la domiciliu pentru de 30 de zile. Primarul va sta într-o vilă de lux din cartierul ieşean Copou, alături de fosta sa soţie, Florentina, relatează “Adevărul”. Edilul nu poate să părăsească vila din Copou decât cu acceptul magistraţilor.

Gheorghe Nichita a fost plasat în arest la domiciliu, în vila sa de 300.000 €
Gheorghe Nichita a fost plasat în arest la domiciliu, în vila sa de 300.000 €

Despre casa edilului se poate spune că se învârte după soare. În perioada în care preţurile imobilelor explodaseră, proprietatea a fost evaluată la 500.000 €. Dacă ar scoate casa la vânzare acum, primarul ar obţine lejer 300.000 €, susţin experţii imobiliari. Valoarea ei e ridicată de amplasamentul excelent, cartierul Copou, cea mai exclusivistă zonă rezidenţială a Iaşiului. Numai terenul, având o suprafaţă de 477 de metri pătraţi, ar putea fi vândut cu aproximativ 150.000 €.

Casa a fost dobândită în 1984, în perioada în care Nichita era un simplu dispecer la Apă-Canal Iaşi. Vilei i-a fost adăugat un foişor de 16 metri pătraţi în 2011. În oraş se zvoneşte că interiorul vilei este înţesat cu opere de artă cumpărate de primar, cu discreţie, de-a lungul timpului.“N-am ştiut că în România a te îndrăgosti de o femeie înseamnă deja un delict. Nu ştiam că dacă i se aprind călcâiele unui bărbat care este despărţit este deja un delict”, a spus Nichita vineri, la ieşirea din sala de şedinţă a instanţei.

Imagini cu vila primarului Gheorghe Nichita şi detalii despre casă pe adevarul.ro.

Fosta amantă: «Vreau să trec peste acest moment»

Relaţia cu Adina Samson (33 de ani), inspector de specialitate la Primăria Iaşi, i-a adus edilului Gheorghe Nichita un dosar penal, după ce procurorii au explicat cum primarul s-a folosit de Poliţia Locală Iaşi, instituţie care i se subordonează, pentru a-şi spiona fosta iubită. Teroarea Adinei Samson a început în urmă cu câteva luni, când i-a spus primarului că vrea să pună punct relaţiei.

Blonda susţine că a fost bătută şi ameninţată de primar. “Vreau să trec peste acest moment dificil. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de amantlâc sordid, penibil”, s-a confesat Adina Samson.

Hrebenciuc, de la Rahova în vilă

Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc (61 ani), a scăpat de arest preventiv în 20 martie şi se află în arest la domiciliu, după aproape şase luni în puşcărie. Din celula de la Penitenciarul Rahova a ajuns în somptuoasa vilă pe care o deţine în buricul Capitalei. Aici, şi-a regăsit fiul, Andrei, arestat şi el la domiciliu după două luni de arest preventiv. Andrei a  fost închis, după ce tatăl lui l-a implicat în afacerea cu retrocedări ilegale de păduri.

Elena Udrea, arestată în puf

Fosta candidată la preşedinţie este din nou liberă. Elena Udrea (41 ani) a ieşit de la Penitenciarul Târgşor şi va fi cercetată în arest la domiciliu, în apartamentul său de lux din cartierul rezidenţial ”Stejarii”, din Capitală.  După prima noapte în patul său pufos, deputatul spune că are probleme de adaptare şi că a ”uitat” cum se foloseşte telefonul mobil. Preferata lui Traian Băsescu a stat două luni după gratii în dosarul “Gala Bute”.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net