Uite unde a fost Principele Radu Duda înainte cu o zi de comemorarea Regelui Mihai!

Ultima actualizare:

    Principele Radu a părut tare abătut la eveniment. Iată-l în compania lui Antonio Souvannasouck, președinte Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare-ReasigurareFoto: Asigest
Principele Radu a părut tare abătut la eveniment. Iată-l în compania lui Antonio Souvannasouck, președinte Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare-ReasigurareFoto: Asigest

Îmbrăcat la patru ace, dar trist! Așa a apărut Principele Radu Duda la un eveniment care a avut loc pe 24 octombrie, înainte cu o zi de comemorarea Regelui Mihai! Mulți s-au întrebat ce a pățit fața regală.

Și ei sunt oameni și nu-și pot ascunde tristețea. Cu capul plecat și cu gândul departe, Principele Radu Duda și-a făcut apariția la sărbătorirea unui eveniment cu ștaif, la care au participat peste 200 de invitați.

Finanțiști de renume au sărbătorit pe 24 octombrie 25 de ani de existență a Asigest, primul broker de asigurări din România, la Face Club, din Capitală.

Alteța Sa Regală nu a zâmbit deloc, a avut privirea abătută, semn că ceva îl necăjea. Mulți au pus-o pe seama faptului că a doua zi, pe 25 octombrie, urma să-l comemoreze pe Regele Mihai, care dacă ar fi trăit ar fi împlinit venerabila vârstă de 98 de ani.

Chiar și așa, principele a ținut să-i felicite pe cei ce lucrează în compania Asigest.

Principele Radu: ”Economia românească nu poate exista fără câteva valori în care Majestatea Sa crede astăzi”

„25 de ani este o viață de om, iar compania dv. este alcătuită din oameni, cu suferințe, cu vise, cu neajunsuri, cu limite, cu idealul lor. 25 de ani pentru ei înseamnă altceva decât înseamnă pentru o companie, care are un profil mai degrabă simbolic, decât real. Este, de fapt, vorba despre toți oamenii de care aveți grijă și toți oamenii care deservesc pe oamenii de care aveți grijă. Și pentru ei 25 de ani este o viață întreagă. Tot o viață întreagă este și pentru țara noastră, care atunci în 1994 nu arăta deloc așa cum arată astăzi. Dacă sunteți ca mine, martori ai acelor vremuri, va aduceți probabil aminte de faptul că fiecare pas pe care această companie l-a făcut înspre mai bine atunci, în anii aceia, a costat probabil de 3 sau 4 ori mai mult efort decât costă astăzi, într-o lume care aproape nu-și mai aduce aminte de acele începuturi. Motivul pentru care Casa Majestății Sale a dorit colaborarea cu dv. nu e doar acela legat de competență sau de încredere, este și faptul că reprezentați o parte din economia românească, din societatea civilă, din inițiativa privată, care nu poate exista fără câteva valori în care Regele Mihai și Majestatea Sa de astăzi cred. Una din aceste valori este spiritul de răspundere. Dv. nu puteți începe ziua de muncă tratând și neglijând acest aspect. Fără să ai simț de răspundere față de cei pe care îi asiguri nu poți să faci pași înainte, nu te poți bucura de încrederea lor, nu te poți bucura de speranța lor, de faptul că-și pun în mâinile tale tot viitorul lor și al copiilor lor. Dar, cum spuneam, și competența este un punct important. Dacă în viața politică sau în viața publică competența este uneori o virtute care nu contează, în lumea voastră este fundamentală, este piatra de temelie a zidirii pe care o ridicați neîncetat. Așa că pentru toate aceste motive, pentru principiile pentru care lucrați și pentru realizările pe care le aveți în plan profesional, mă simt nespus de fericit că am putut să vă stau alături pentru câteva clipe”, a declarat Alteța Sa.

Primul broker din România, 1,2 milioane de polițe

Principele a venit singur la eveniment și a plecat după o oră. În cei 25 de ani de existență, prima firmă de brokeraj de asigurări din țara noastră a avut 530.000 de clienți unici, a relizat peste 1,2 milioane de polițe, a intermediat prime de asigurare în valoare de 760 de milioane de lei și a asigurat proprietăți de 110 miliarde de lei.

Compania este prezentă în Italia, Germania, Turcia, Bulgaria, Serbia, Maroc.

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, s-a căsătorit cu Principele Radu în urmă cu 23 de ani
Principesa Margareta, Custodele Coroanei, s-a căsătorit cu Principele Radu în urmă cu 23 de ani

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/regele-mihai-ar-fi-implinit-98-de-ani-fost-membru-al-miscarii-spirituale-reinarmarea

https://www.click.ro/news/national/regina-mama-elena-reinhumata-alaturi-de-fiul-ei-regele-mihai-i-cerinta-speciala

https://www.click.ro/news/national/reactia-regelui-mihai-cand-aflat-ca-radu-duda-o-iubeste-pe-principesa-margareta

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net