Uite unde poți preda electronicele uzate!

Ultima actualizare:

    În prezent, rețeaua Sigurec include 161 de puncte fixe și mobile de colectare în 36 de județe din România
În prezent, rețeaua Sigurec include 161 de puncte fixe și mobile de colectare în 36 de județe din România

Bucureștenii care au de predat electronice uzate pot utiliza, în perioada 26 aprilie - 5 iunie, serviciul Sigurec Mobil, destinat preluării obiectelor direct de la domiciliu, potrivit Agerpres.

Inițiatorii campaniei „Pentru reciclare, cheamă ajutoare!”, Green Group și Ecotic anunță că cei care predau electronice uzate în perioada 26 aprilie - 5 iunie 2017 prin intermediul serviciului mobil pot folosi aplicația pentru smartphone SIGUREC, direct pe site-ul www.sigurec.ro. Ei vor putea câștiga prin tragere la sorți o serie de premii și pot fi recompensați pe loc cu vouchere de reduceri la cumpărături sau bani.

Serviciul de colectare Sigurec Mobil integrează sisteme performante pentru colectarea deșeurilor, toate camionetele fiind dotate cu echipamente de cântărire și operând în baza unui software inteligent ce înregistrează în timp real tranzacțiile efectuate. În felul acesta, sunt furnizate date clare și precise, precum tipul și greutatea deșeurilor colectate. Totodată, aplicația înregistrează și monitorizează performanțele de colectare și calculează cantitatea de CO2 salvată prin sortarea și trimiterea deșeurilor spre reciclare.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net