Ultima oră! Metrorex anunță: «Circulația trenurilor de metrou nu va fi afectată»

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

S-a speculat că, din cauza unor facturi restante către firma care asigură serviciile de mentenanță, metroul ar putea circula doar dimineața, începând de luni, anunța Economica.net. Totuși, reacția Metrorex nu a întârziat să apară, aceștia anunțând că trenurile de metrou vor circula în mod normal, infirmând zvonurile apărute în presă.

Referitor la informațiile difuzate în presă legate de întreruperea serviciilor de mentenanță asigurate de Alstom trenurilor de metrou, Metrorex face următoarele precizări: Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a avut discuții cu directorul general al Alstom, Gabriel Stanciu și au concluzionat că serviciile nu se vor suspendă începând de luni, așa cum apare în presă, urmând că împreună să identifice solutiii pentru rezolvarea acestei situații.

Totodată, reprezentanții celor 2 instituții au stabilit că plata primei tranșe, de 25 milioane lei să se facă în perioada imediat următoare, urmând că diferența să se plătească eșalonat până la sfârșitul anului. În sensul celor precizate asigurăm publicul călător că serviciile de mentenanță nu vor fi întrerupte, iar circulația trenurilor de metrou nu va fi afectată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net