Ultimele cuvintele ale lui Bogdan Gigină pentru mama sa! S-a împlinit un an de la moartea acestuia

Ultima actualizare:

    Bogdan Gigină a murit la doar 28 de ani FOTO: Arhiva personală
Bogdan Gigină a murit la doar 28 de ani FOTO: Arhiva personală

Joi (20 octombrie), s-a împlinit un an de când Bogdan Gigină a murit, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

Zi neagră pentru familia polițistului Bogdan Gigină, care a comemorat un de la cumplitul accident în care și-a pierdut viața fiul lor. Mama acestuia, Carmen Gigină, a rememorat într-o postare pe Facebook ultima convorbire avută cu fiul său în urmă cu un an, înainte ca tânărul să moară într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe Gabriel Oprea.

„În urmă cu un an, la această oră am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren, că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «Mama, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»”, a scris Carmen Gigină pe pagina personală de Facebook.

Tatăl lui Bogdan Gigină și zeci de polițiști de la Brigada Rutieră au depus flori la locul accidentului în care acesta și-a pierdut viața în urmă cu un an.

Este greu să vorbeşti despre Cosmin la trecut. Îi simţim lipsa în fiecare zi.  E greu. Mergem să îi aprindem o lumânare şi să îi spunem că îi simţim lipsa în fiecare zi. Să îi spunem că o să îl păstrăm în sufletul nostru pentru totdeauna'', a declarat cms. şef Ovidiu Muntean de la Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti, conform stiri.tvr.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net