Uluitor! 200 de sportivi, trimişi “la produs” în Germania

Ultima actualizare:

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, zece percheziții au avut loc azi dimineaţă pe raza județului Dolj, la mai multe persoane suspectate de trafic de persoane în Germania, informează rtv.net.

Procurorii craioveni, au intrat peste mai mulţi români, despre care există informaţii că se ocupau cu proxenetism şi trafic de minori.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2009, Boboc Florin, Şerban Marian Corneliu şi Begiu Vasilică, sportivi legitimaţi la un club din Craiova, practicanţi ai sporturilor de contact (box şi K1), au racolat şi transportat în Germania bărbaţi, în scopul întreţinerii de relaţii sexuale, contra cost, cu cetăţeni germane, precum şi în vederea realizării şi difuzării unor materiale pornografice explicite.

Din verificările efectuate până la această dată, se estimează că numărul persoanelor racolate şi exploatate sexual este de peste 200, parte dintre acestea fiind minore.

Aceştia au părăsit ţara cu acordul părinţilor, cărora li se spunea că sunt duşi la diverse competiţii sportive. Pentru a face sex, băieţii primeau 250 de euro.

În urma analizării tranzacţiilor financiare efectuate în perioada 2009 - 2011 de către învinuiţi, a rezultat faptul că beneficiul activităţii infracţionale a fost de aproximativ 150.000 de dolari.

La sediul DIICOT Craiova vor fi aduse la audieri 50 de persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net