Uluitor! Uite în ce condiţii se prepară mâncarea bolnavilor din Spitalul „Sf. Pantelimon”

Ultima actualizare:

    Rugina e la ea acasă în bucătăria instituţiei
Rugina e la ea acasă în bucătăria instituţiei

Oale ciobite, aragazuri, hote şi mese ruginite, pardoseli înnegrite de trecerea anilor. În aceste condiţii gătesc bucătăresele Spitalului de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” mâncarea pentru bolnavi. Clădirea spitalului are nevoie de reparaţii serioase pentru a crea condiţii optime de cazare a pacienţilor.

Intri în spital cu o boală şi ieşi cu zece. Această vorbă se potriveşte de minune cu imaginea pe care o oferă o parte a anexelor Spitalului „Sfântul Pantelimon”. Instituţia oferă servicii medicale de urgenţă locuitorilor sectorului 2, dar şi pacienţilor din judeţele Călăraşi, Ilfov şi Ialomiţa, fiind, totodată, locul în care sunt aduse majoritatea victimelor accidentelor rutiere petrecute pe Autostrada Soarelui. Imaginile de coşmar din bucătăria instituţiei şi din corpul de clădire care se află acum în şantier contrastează însă cu igiena şi curăţenia Blocului Operator. Dacă acesta a fost integral refăcut cu fonduri de la minister şi de la autoritatea locală, locul în care se prepară hrana pacienţilor a fost lăsat de izbelişte.

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a văzut şi el cum se prepară hrana bolnavilor
Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a văzut şi el cum se prepară hrana bolnavilor

O delegaţie a Primăriei sectorului 2, condusă de primarul Neculai Onţanu, a inspectat miercuri dimineaţă instituţia. Reprezentanţii primăriei au fost şocaţi de cele constatate şi au decis să aloce fonduri din bugetul local pentru modernizarea clădirii, pentru reabilitarea termică a spitalului şi pentru dotarea acesteia cu panouri solare, pentru reducerea costurilor de întreţinere. Suma necesară finanţării lucrărilor urmează să fie stabilită în urma unei şedinţe de consiliu local.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net