Un adolescent din Botoșani, primul la admitere la Academia de Poliție

Ultima actualizare:

    Cătălin Tărnăucianu a pbținut media 9, 80 la admiterea de la Academia de Poliție
Cătălin Tărnăucianu a pbținut media 9, 80 la admiterea de la Academia de Poliție

9,40 la Română şi 10 la Engleză şi Istorie. Acestea sunt notele obținute de Cătălin Tărnăucianu, elevul admis pe primul loc la Academia de Poliţie din 1065 de candidați.

Adolescentul de 18 ani din Botoşani a obţinut media generală 9,80 la admiterea pentru specializarea Ordine şi Siguranţă Publică de la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".

Cătălin Tărnăucianu este absolvent al Liceului Pedagogic "Nicolae Iorga" din Botoşani. Acesta s-a hotărât să dea la Academia de Poliţie la sfârşitul clasei a XI-a, fiindcă trebuia să se gândească ce facultate o să urmeze şi, dintr-o listă mai lungă, aceasta i s-a părut opţiunea cea mai potrivită pentru el. Iniţial, cel mai greu i s-a părut de trecut proba sportivă, fiindcă alergarea de rezistenţă îi punea probleme, însă pe parcurs a reuşit să se perfecţioneze şi să se încadreze în baremele stabilite. Când a susţinut probele sportive, Cătălin se aştepta să aibă mari emoţii, însă odată cu fluierul de start de la proba de viteză, acestea au dispărut şi s-a concentrat să dea tot ce poate, reuşind să treacă de această probă fără prea mari dificultăţi. „Am fost foarte emoţionat, dar şi fericit la aflarea rezultatelor. Eu speram doar să fiu admis, însă când am văzut că m-am clasat pe primul loc bucuria a fost şi mai mare”, a spus plin de bucurie Cătălin Tărnăucianu.

Acesta a fost îndrumat spre meseria de poliţist de către tatăl său, care la rândul lui este poliţist. De-a lungul anilor, Cătălin a avut ocazia să observe ce înseamnă meseria de poliţist şi s-a simţit atras de aceasta. Tatăl său i-a dat în repetate rânduri sfaturi despre cum ar trebui să se comporte un poliţist în timpul serviciului, dar şi în afara lui, fiind o meserie ce impune anumite responsabilităţi.

Cătălin este conştient că viaţa în cadrul academiei presupune un grad mai mare de disciplină şi seriozitate. Acesta nu vede o problemă în faptul că va trebui să se trezească în fiecare dimineaţă foarte devreme, deoarece este o persoană matinală. Cătălin Tărnăucianu încă nu s-a gândit unde ar dori să lucreze după ce va absolvi academia.

În ultima perioadă timpul lui liber a fost foarte limitat. Chiar şi aşa, el nu a renunţat la hobbyurile lui, fotbalul, jocurile video şi pescuitul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net