Un adolescent din Dâmbovița a fugit de acasă și a anuntat că se sinucide. Ce s-a întâmplat cu minorul de 15 ani

Ultima actualizare:

    Georgian Atanasie, adolescentul care a fugit de acasă după ce a cheltuit 2000 de lei din banii părințilorFoto: kanald.ro
Georgian Atanasie, adolescentul care a fugit de acasă după ce a cheltuit 2000 de lei din banii părințilorFoto: kanald.ro

30 de ore de panică în Pietroșița, o localitate din Dâmbovița. Un adolescent de 15 ani a plecat marți de acasă și a lăsat un bilet că se sinucide pentru că a pierdut 2000 de lei la jocuri online. Sute de oameni l-au căutat iar minorul a fost găsit în cele din urmă de un trecător. Click! prezintă filmul zilelor pe care nu le va uita nimeni din Pietroșița.

În comuna Pietroșița, aflată la nouă kilometric de Fieni toată lumea îi știe pe șoții Atanasie, Georgiana și Valentin. Așa că necazul prin care au trecut începând de marți, i-a afectat pe mulți dintre cei 3170 de locuitori. Marți, 29 septembrie era o zi ca oricare alta. Soții Atanasie s-au dus la cumpărături, au umplut sacoșele liniștiți că au pe card 2000 de lei. Când au ajuns la casa de marcat, surpriză: cardul gol. S-au dus val-vârtej la bancă, siguri că au fost prădați. Acolo au avut parte de o mare surpriză: majoritatea banilor au fost cheltuiți pe un joc online. Imediat l-au întrebat pe Georgian, băiatul lor de 15 ani dacă știe ceva. Urmarea?

Adolescentul a fugit de acasă după ce a fost întrebat de dispariția a 2000 de lei

În loc să răspundă părinților dacă știe ceva de dispariția celor 2000 de lei de pe card, Georgian a spus că se gândește și a plecat de acasă. În urma sa, a lăsat un bilet, găsit de părinți și în care spunea că se va sinucide dar nu spunea motivul. Speriați părinții au uitat de pagubă și au intrat în panică. Au alertat autoritățile și în sat s-a dat alarma.

Autoritățile și sătenii au făcut potere pentru găsirea adolescentului

Zeci de poliţişti, jandarmi, dar şi localnici, au luat la puricat împrejurimile, în cautarea băiatului. S-au organizat potere ca pe vremuri, primarul a chemat ca la mari încercări toată comuna să iasă în stradă să perie toată zona. La căutări a participat aproape toată suflarea din Pietroșița, de la copii la bătrâni. Toți s-au mobilizat, nimeni nu a stat deoparte. La fața locului au fost aduși și doi câini de urmă iar autoritățile au sperat să îl găsească cât mai repede, înainte să se producă nenorocirea, căci copilul amenințase că își va lua viața.  

Ce s-a întâmplat cu adolescentul fugit de acasă

După 30 de ore de la dispariție, miercuri spre seară, un localnic a dat vestea cea mare: Georgian este teafăr și este la mine acasă.“L-am recunoscut, l-am întrebat ce face, l-am întrebat dacă vrea să meargă cu noi acasă, a zis da, l-am, urcat în mașină, am venit înspre casă, între timp am anunțat primarul, familia, poliția și după aceea s-au dus acasă”a povestit pentru știrileprotv Sile, bărbatul care l-a găsit. Părinții lui Georgian au răsuflat ușurați atunci când copilul lor a fost găsit de doi bărbați, într-o localitate din apropiere. Ei au promis chiar că nu îl vor mai întreba nimic pe adolescent depsre banii dispăruți.

Citiți și

Copilul dispărut din Focșani a fost răpit de un pedofil. Infractorul a fost reţinut

Copil de 8 ani dat dispărut, găsit mort în mașina tatălui. Băiețelul a fost înjunghiat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net