Un cetăţean italian, care a fost în România cu bărbatul de 71 de ani infectat cu coronavirus, a fost spitalizat în Italia după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.


Un cetăţean italian care a fost în România împreună cu bărbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat în Italia şi are de asemenea coronavirus, anunţă autorităţile italiene. 

A doua persoana infectată care a vizitat România este un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). El a fost în România alături de bărbatul în vârstă de 71 de ani din localitatea Cattolica, afirmă surse medicale citate de publicaţia Il Resto del Carlino. Potrivit primelor informaţii, starea bărbatului este una bună, aflându-se în afara oricărui pericol. 

Bilanţ Coronavirus Italia. 11 morţi. Peste 320 de persoane infectate 

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 11 morți, în Italia, după ce, marți, au mai murit patru persoane, au anunțat autorităţile italiene. Peste 320 de persoane au fost infectate cu noul COVID-19. Printre persoanele infectate cu coronavirus se află şi un bărbat de 71 de ani, pasionat de vânătoare, internat la un spital din Rimini.

El s-a aflat pe teritoriul României în perioada 18-22 februarie şi a interacţionat cu mai mulţi oameni, printre care se număra familia soţiei sale, oameni de afaceri şi amici. 13 persoane cu care a interacţionat au fost testate, iar rezultatul a fost unul negativ. Familia soţiei sale se află în izolare la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. 

 
 
Loading...