Un alt club se închide: "Buretele de izolare, la fel ca în Colectiv"

Ultima actualizare:

    Clubul Rockstadt se va închide pentru renovăriFoto: Arhiva personală
Clubul Rockstadt se va închide pentru renovăriFoto: Arhiva personală

Un alt club a decis să îşi închidă uşile după tragedia de vineri seară (30 octombrie), din Clubul Colectiv, în urma căreia au murit 30 de oameni şi 180 au fost răniţi. Reprezentanţii clubului Rockstadt din Braşov au publicat pe pagina lor de Facebook că vor face renovări pentru a se asigura că întreg localul e la standardele de siguranţă.

Clubul Rockstadt a anunţat că se va închide pentru o perioadă, iar în acest timp se vor face renovări. Deşi ei au deja în club hidranţi, stingătoare şi ieşiri de urgenţă, în urma unui inspecţii amănunţite s-a constat că buretele de izolare fonică este similar cu cel folosit în Club Colectiv. În plus, ei vor instala un sistem de sprinkele şi vor lua măsuri suplimentare de siguranţă.

"Clubul Rockstadt îşi suspendă temporar activitatea.

Ca o reacţie imediată a celor întâmplate la Bucureşti, am decis reevaluarea condiţiilor de siguranţă aflate în clubul Rockstadt. Deşi clubul dispune în acest moment de căi de ieşiri în caz de urgenţă, hidrant şi stingătoare, la o analiză amănunţită asupra buretelui de izolare fonică, s-a constatat că acesta face parte din aceeaşi categorie de burete folosită în clubul Colectiv din Bucureşti.

În acest sens, vom intra în renovare pentru a înlocui întreaga suprafaţă de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, în club va fi montat un sistem de stingere cu sprinkele, în conformitate cu reglementările europene aflate în vigoare.

Nu în ultimul rând, dorim să menţionam că luăm absolut toate măsurile de prevenţie aflate în actuala legislaţie şi mai mult, instalăm şi alte măsuri pentru a fi absolut siguri că niciodată nu ne vom afla în tragica situatie petrecută la Bucureşti.

În ce priveşte redeschiderea clubului, desigur, vom comunica oficial acest lucru in momentul in care toate detaliile vor fi puse la punct. Momentan, clubul va fi inchis pe o periodata de 10 zile, in functie de cand va ajunge comanda de burete ignifug", a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a clubului Rockstadt.

Patronul Expirat îşi dă demisia

Patronul clubului Expirat, unul dintre cele mai vechi cluburi din Bucureşti, a anunţat că va închide barul. Andrei Şoşa a scris un mesaj pe pagina lui de Facebook în care recunoştea că este responsabil pentru viaţa a mii de oameni care au fost în Expirat în cei 14 ani de când s-a deschis clubul. El a spus că localul din Bucureşti se va închide şi că el îşi va da demisia pentru că nu vrea să îşi mai asume posibile decese. 

"Din 2003 am pus viața a mii de oameni în pericol. Weekend de weekend. Și câte-odata și iîn timpul săptamânii. (...) În alt context am facut un bilanț al taxelor pe care le-am plătit la statul Român doar în ultimii 5 ani - 2.700.000 lei. Ce p*** mea a făcut statul cu banii aștia? Banii aștia sunt banii plățiti de fiecare care a băut o bere prin Expirat... Am funcționat pe «propria răspunedere» de 14 ani... Ne-a «tras cineva de urechi» in anii aștia? (...) Eu îmi dau demisia. Expirat-ul din București se închide. De astazi nu mai pot să-mi asum vieți. Sau poate pot. Om vedea", a scris Andrei Şoşa pe pagina lui de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net