Un alt fals doctor! Un zidar cu opt clase a profesat meseria de dentist

Ultima actualizare:

    Un alt caz de medic fals! Un zidar cu 8 clase a profesat meseria de dentistFoto: Pixabay
Un alt caz de medic fals! Un zidar cu 8 clase a profesat meseria de dentistFoto: Pixabay

După ce scandalul cu italianul Matteo Politi, care s-a dat drept medic estetician și chirurg, și a și profesat această meserie fără să aibă dreptul, a luat amploare, iată că a mai fost descoperit încă un caz asemănător!

De la turnat ciment la „turnat” plombe? Forțele de ordine au început o anchetă în acest sens, după ce s-a descoprit că un bărbat cu opt clase, cu meseria de bază de zidar, a profesat meseria de dentist într-o comună de lângă Bucureşti. 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu doar opt clase absolvite, din localitatea Gruiu, judeţul Ilfov, a practicat nestingherit meseria denist şi a lucrat chiar într-un cabinet stomatologic din comună, unde sătenii beneficiau de lucrări dentare. 

Un zidar cu 8 clase a ajuns dentistul comunei 

Poliţiştii din judeţul Ilfov au demarat sâmbătă, 9 februarie, percheziţii la domiciliul bărbatului din localitatea Gruiu, pe care toată lumea îl cunoaşte drept dentistul comunei, potrivit Adevarul. Se pare, totuși, că localnicii au devenit suspicioși cu privire la competențele pe care bărbatul, pe nume Costel Sandu, le are în domeniu, motivați de scandalul din ultima perioadă care a scos la iveală că italianul Matteo Politi era, de fapt, un chirurg fals, așa că au sesizat poliția.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept”, au transmis reprezentanții Poliţiei într-un comunicat de presă.

Potrivit oamenilor din comună, bărbatul este la bază zidar şi s-a apucat ulterior să o ajute pe soţia sa, de profesie stomatolog, învățând, astfel, câteva ceva despre această meserie. Cabinetul stomatologic era amenajat în locuinţa celor doi, iar sătenii nu s-au plâns de calitatea serviciilor prestate de Costel Sandu. Oficialii Colegiului Medicilor Dentişti au explicat că bărbatul nu figurează în evidenţele lor şi că nu are licenţă pentru practicarea meseriei. Vecinii mai spun că, totuși, de ceva vreme, bărbatul s-a încris la nişte cursuri de asistent medical, conform sursei anterior menționate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net