Un angajat al companiei Nokia Timișoara s-a sinucis la serviciu. Și-a sunat soția, apoi s-a aruncat în gol

Ultima actualizare:

    Clădirea Nokia din Timişoara în care a avut loc tragediaFOTO: pressalert.ro
Clădirea Nokia din Timişoara în care a avut loc tragediaFOTO: pressalert.ro

Momente de groază joi seara, la Timișoara. Un bărbat în vârstă de 38 de ani s-a sinucis aruncându-se în gol, de la etajul cinci al clădirii de birouri în care lucra, situată pe Splaiul Titulescu.

Tragedie într-o familie din Timişoara. Un bărbat de 38 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii de birouri Nokia, în care lucra. Bărbatul a recurs la acest gest în urma unei depresii ce ar fi fost provocate de problemele de la serviciu.

Incidentul a avut loc joi seara, iar potrivit pressalert.ro, bărbatul era angajat al Nokia de 15 ani şi avea doi copii. Potrivit sursei citate, joi seara (28 noiembrie) bărbatul şi-a sunat soţia anunţând-o că se va sinucide din cauza unor probleme care ţin de servciu. Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi pompieri, inclusiv un negociator al IPJ Timiş.

„Poliţistul îi tot spunea să coboare, să nu se arunce. A coborât de pe scaun de vreo două-trei ori. La un moment dat s-a întors din birou. Apoi a venit o autoscară a pompierilor, în momentul în care a văzut că întind autoscara s-a aruncat în gol”, a declarat un martor pentru pressalert. Toată discuţia dintre bărbat şi un poliţist a durat aproximativ 20 de minute. La faţa locului a ajuns între timp şi soţia bărbatului, care era la parterul clădirii când soţul ei a şi-a pus capăt zilelor. În urma tragediei, soţia bărbatului a fost transportată la spital în stare de şoc.

Citește și:

Sinucidere şocantă la Timişoara: un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în Bega după ce a băut spirt medicinal FOTO

Un medic stomatolog din Timișoara s-a sinucis și i-a scris soției motivul pe Facebook: "E momentul să fiu și eu egoist"

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net