Un artist a căzut de la etaj după ce mascaţii au intrat din greşeală peste el

Ultima actualizare:

    Adrian Naidin se află la Terapie Intensivă cu multipe traumatismefoto: arhiva personală
Adrian Naidin se află la Terapie Intensivă cu multipe traumatismefoto: arhiva personală

Un celebru artist a suferit mai multe politraumatisme după ce a sărit de la etajul apartamentului în care locuia. Incidentul de-a dreptul bizar s-a petrecut miercuri dimineaţă după o acţiune a mascaţilor, care se pare că au greşit adresa şi au intrat în apartamentul violoncelistului. Speriat, bărbatul a crezut că este atacat de bandiţi şi a vrut să scape, căzând de la etaj.

Violoncelistul Adrian Naidin a fost dus, miercuri, la Spitalul Elias din Capitală, după ce a căzut de la etajul unu al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis, potrivit unor surse din Poliţie, citate de News.ro. Sursele citate au precizat că poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, şapte percheziţii, având informaţii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu şi pentru vânzare. Într-unul dintre imobilele percheziţionate locuieşte, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. În momentul în care poliţiştii au intrat în imobil, Adrian Naidin era împreună cu un alt bărbat. Violoncelistul a încercat să sară de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer condiţionat şi a căzut, au arătat sursele citate. Adrian Naidin a fost dus la Spitalul Elias din Capitală. Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, pentru News.ro, că muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineaţă, "că urmare a unui politraumatism". 

"În prezent, pacientul de află în secţia de Terapie Intensivă, este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi primeşte îngrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit", a mai spus Doina Dimulescu.  Poliţiştii au găsit în subsolul imobilului în care locuieşte Adrian Naidin o cultură de canabis, iar în casă, 500 de grame de canabis pregătit pentru vânzare şi 5 grame de cocaină. Vizat ar fi fost proprietarul apartamentului în care artistul locuieşte cu chirie, un bărbat de 42 de ani.  

Naidin a scris pe Facebook că a ajuns la spital "din cauza incompetenţei unor poliţişti" care i-au spart uşa din greşeală.

Adrian Naidin şi-a anulat concertul din 10 octombrie
Adrian Naidin şi-a anulat concertul din 10 octombrie

"Prieteni, concertul din dată de 10 octombrie se amână. Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor poliţişti. În această dimineaţă, o patrulă de intervenţie mascată a poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că uşa de acces în apartamantul meu dă către un răi al drogaţilor, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la spitalul Elias de urgenţă şi o echipa de medici se ocupă în clipă de faţă de fracturile mele. Ştiu că spectacolul din dată de 10 este aproape vândut, urma să aflaţi de planuri viitoare, concertele pe care le pregăteam, de CD-urile pe care intenţionez să le lansez şi multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunoştinţă dumneavoastră. Nu aş vrea să mă transform într-un caz senzaţional. Voi reveni curând cu ştiri despre starea mea de sănătate", a scris violoncenistul pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net