Un artist de la Electric Castle a pus manele la festival. Reacția publicului

Ultima actualizare:

    Tommy Cash a pus melodia „Așa sunt zilele mele” la festivalul Electric CastleFoto: captură video
Tommy Cash a pus melodia „Așa sunt zilele mele” la festivalul Electric CastleFoto: captură video

Tommy Cash i-a surprins pe cei prezenți la Electric Castle cu o melodie interpretată de Adrian Minune. Publicul și-a scos telefoanele și a filmat momentul în care melodia „Așa sunt zielele mele” a fost pusă de rapperul estonian. După acest moment, organizatorii festivalului au decis că a fost ultima lui prestație pe scena de la Castelul Bánffy.

După manelele de la Neversea, a venit și rândul Electric Castle. Oamenii prezenți și-au scos toți telefoanele la momentul făcut de Tommy Cash și au părut că se distrează pe melodia lui Adrian Minune, însă gestul lui nu a fost la fel de apreciat și de organizatorii festivalului. 

„Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle. În urmă cu două săptămâni, DJ-ul Salvatore Ganacci a pus aceeași manea la Neversea. Se pare că Tommy Cash ar fi proiectat și imagini porno în timpul concertului, însă s-a vorbit mai mult despre controversele create de maneaua lui Adrian Minune. Comentariile de pe pagina de Facebook a festivalului sunt împărțite.

Reacția publicului la maneaua pusă de Tommy Cash

„Ce ipocriți! Voi ar trebui să aveți o problemă cu modul în care s-a gestionat transportul, nu cu faptul că s-a pus o manea la festival, manea care părea primită foarte bine de public”, „EC, sunteți penibili. Aproape tot rapul și hip hopul din ultimii ani are aceleași mesaje ca manele dar cu alea n-aveți nici o problema. Ce sa zic, foarte politically corect, ma așteptăm la mai mult de la voi. Poate cândva, veți înțelege ca manelele fac parte din cultura balcanica, chiar dacă va plac sau nu”, „Obligatoriu: faceți o clauzã în contract, prin care sã le impuneți performer-ilor sã nu-şi mai batã joc de publicul vostru!”, „Maneaua nu are ce căuta în asemenea context. Există spectacole unde se cântă manele și cine le preferă să le caute acolo. Eu sunt de acord cu decizia de a-l refuza pe domnul cu maneaua la EC”, „Aș pune filmarea, dar nu se aude pentru că toată lumea urla și se distra!”, au fost doar câteva din comentariile făcute pe pagina de Facebook a festivalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net