Un autocar cu 30 de pasageri a luat foc în mers, la Sibiu

Ultima actualizare:

    Un autobuz în care erau 30 de pasageri a luat foc în mersFoto: turnulsfatului.ro
Un autobuz în care erau 30 de pasageri a luat foc în mersFoto: turnulsfatului.ro

Un autocar în care erau aproximativ 30 de pasageri a luat foc în mers, miercuri dimineaţă, 17 februarie, pe DN14, la intrarea în localitatea Șura Mare din județul Sibiu. Autobuzul a ars aproape în întregime, dar călătorii au reușit să iasă nevătămați.

Potrivit ISU Sibiu, la ora 5.40 pompierii au fost solicitați să intervină de urgență la întrarea în localitatea Șura Mare, pentru lichidarea unui incendiu la un autocar care se afla în mers în momentul în care au izbucnit flăcările. La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Primele informații arată că în autocar erau 30 de persoane care mergeau la muncă. Până la venirea pompierilor au reuşit să iasă singure din autocar, iar apoi au fost preluate de altul.

Incendiul a fost stins de pompieri, însă autocarul a ars în proporție de 80%. Flăcările ar fi izbucnit de la un scurtcircuit electric la motor.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net