Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Buzău. Două persoane au murit

Ultima actualizare:

    Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul BuzăuFoto: captură DIGI24
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul BuzăuFoto: captură DIGI24

Alertă în județul Buzău, după ce un localnic a anunțat că a văzut cum un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona Nehoiu! Salvatorii au mers în zona indicată pentru a verifica informația, iar din primele detalii, există și doi morți.

UPDATE: Avionul a decolat de la Ghimbav și trebuia să ajungă la Constanța. Avionul este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău a confirmat că există două victime.

Un localnic din zona Nehoiu a sunat la 112 în jurul orei 15.30 şi a anunţat că a văzut un avion de mici dimensiuni prăbuşindu-se într-o zonă greu accesibilă din localitate, anunță DIGI24.

Informațiile de la Prefectura Buzău spun că două persoane ar murit în accident, iar vremea era nefavorabilă încă din noaptea trecută, fiind cod galben de furtuni.

Avionul a mai fost implicat într-un accident

"Este vorba despre un avion Storch Edge S, neomologat în România, dar înmatriculat la noi. În 8 august 2016 a avut parte de o aterizare forțată în județul Argeș", a povestit Sorin Stoicescu, expert în aviație, pentru sursa menționată anterior. "Se pare că s-a întâmplat același lucru ca în 2016. A căutat o zonă pentru o aterizare forțată. Zona Nehoiu-Nehoiașu este destul de dificil pentru o aterizare în siguranță, de aceea s-a și rupt", a mai adăugat acesta.

„A zis că a văzut o aripă, aşa se pare, dintr-un avion, dar care nu este de mari dimensiuni. Nu a văzut vreo prăbuşire. Forţele de ordine au plecat în zona respectivă pentru efectuarea recunoaşterii şi pentru intervenţie în cazul în care este nevoie”, au spus cei de la ISU Buzău despre apelul primit la 112.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net