Un băiat de 15 ani din Neamţ s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a face selfie

Ultima actualizare:

    Un adolescent din Neamţ s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a face selfieFoto: Pixabay
Un adolescent din Neamţ s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a face selfieFoto: Pixabay

La un pas de tragedie! Un adolescent s-a electrocutat după ce a urcat pe un vagon de tren pentru a face selfie. Incidentul s-a produs în orașul Roman, iar victima a fost transportată la spital.

Pompierii au fost anunțați sâmbătă seară (14 august) că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Roman și a fost electrocutată. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman, potrivit observatornews.ro.

Salvatorii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-a electrocutat. Baiatul care încercase să se fotografieze era căzut lângă vagon și avea arsuri pe o suprafață mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor victimei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Adolescentul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Roman.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net