O familie de români din Marea Britanie trece prin clipe de coșmar. Mezinul, în vârstă de doar 2 anișori, a sfârșit cumplit, după ce a fost spulberat de o mașină.


Tragedia s-a petrecut în Dumfries, pe o stradă aflată în apropierea casei unde Alex Radan locuia împreună cu părinţii şi frăţiorul mai mare. Accidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute (vineri seară, 2 aprilie), în Charnwood Place, iar poliţia cere ajutorul cetăţenilor, celor care au fost martori ai tragediei sau care au camere de supraveghere în zona respectivă. Oamenii sunt rugaţi să ofere orice informaţie legată de tragedie, pentru ca autorităţile să poată stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie observatornews.ro

loc_de_joaca.jpg

Locul de joacă de unde a ieșit băiețelul
Foto: observatornews.ro / The Sun

Se pare că micuţul Alex a fost lovit de o maşină Honda Civic, în jurul orei 18.50. Băieţelul a fost spulberat în momentul în care a părăsit locul de joacă, îngrădit, aflat în mijlocul străzii, aproape de casa unde locuia. După ce a fost lovit, băieţelul a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp.       

Flori și iepuraşi de pluș pentru Alex   

flori_loc_accident.jpg

La locul tragediei au fost aduse flori și jucării
Foto: observatornews.ro / The Sun

Un iepuraș alb, flori şi lumânări marchează locul unde micuțul Alex și-a pierdut viața, în timp ce vecinii au mărturisit că sunt șocați și că nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. „Este foarte trist. Băiatul se jucase în parc și, când traversa drumul, a fost lovit de mașină. Nu poate fi decât cel mai cumplit coșmar al fiecărui părinte. A fost un accident teribil. Nu numai că un băiețel și-a pierdut viața, dar și o familie și-a pierdut copilul. Acest parc situat în mijlocul drumului a fost întotdeauna o preocupare pentru rezidenți”, a declarant un localnic pentru presa britanică. 

 

Citește și:

 

Marea Britanie: Român condamnat la 7 ani închisoare după ce a călcat cu mașina un tânăr și apoi l-a înjunghiat

Arestări în cazul taximetristului român ucis în Londra. Patru adolescenți au ajuns după gratii

 
 
Loading...