Un bărbat băut a vrut să-și arunce locuința în aer! Cum au reușit polițiștii dâmbovițeni să-l împiedice pe individul care dăduse drumul la butelie

Ultima actualizare:

    Comisarul sef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești Foto: cronica-gesti.ro
Comisarul sef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești Foto: cronica-gesti.ro

La Găești nu e ca la Onești! Polițiștii din Găești au reușit să dejoace planul unui individ care amenința că se va omorî, aruncându-și locuința în aer.

Singur în casă și băut bine, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Petrești, județul Dâmbovița, a pus pe jar autoritățile și întreaga suflare din localitate. Forțe impresionante de poliție s-au mobilizat la fața locului, dar și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Însuși șeful Poliției Găești, comisar șef Alexandru Iorga, s-a deplasat la fața locului pentru a controla direct această misiune, scrie presa locală. 

Șeful Poliției Găești a intrat peste bărbat    

Individul amenința că își va arunca locuința în aer și părea destul de convingător. Chiar luase o butelie din gospodărie, se suise pe ea și spunea că a dat drumul la gaze. Din fericire, bărbatul nu și-a dus planul la bun sfârșit, întrucât șeful Poliției Găești a decis să intre în casă în forță. Deși și-a pus viața în pericol, comisarul șef Iorga a încheiat misiunea cu succes. A reușit să-l oprească la timp pe individ, pătrunzând în casă chiar când acesta se pregătea să aprindă bricheta.   

Astfel, bărbatul recalcitrant a fost imobilizat de oamenii legii. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, pentru investigații, urmând sa se stabilească împrejurările în care s-a ajuns aici.  

Citește și: 

Dâmbovița. Bărbat drogat, fără permis, fugărit în chiloți de polițiști

Doi poliţişti din Dâmbovița, agresaţi cu o coasă. ”Ministrul Vela ne spune că totul e sub control”

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net