Un bărbat bolnav de Covid a fugit de trei ori din spital, într-o singură zi

Ultima actualizare:

    Medicii au sunat de fiecare dată la 112 să anunțe dispariția pacientului
Medicii au sunat de fiecare dată la 112 să anunțe dispariția pacientului

Asta da încăpățânare, ca să nu spunem mai mult! Un bărbat din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a părăsit spitalul în care era internat cu Covid-19. Nu o dată, ci de trei ori într-o singură zi.

Incidentul a avut loc duminică, când la 112 au fost înregistrate trei apeluri, respectiv dimineața, după-amiaza și seara, cu privire la faptul că un pacient internat pe secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență a părăsit incinta. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, citat de PRO TV, prima dată bărbatul a fost depistat pe stradă, în celelalte două dăți acasă.

Salonul în care se afla internat bolnavul de coronavirus se află la parterul clădirii. Dacă în ultimele luni un echipaj de Poliție Locală era staționat în permanență în fața secției de Boli Infecțioase, în prezent clădirea nu mai beneficiază de o astfel de pază. Pe numele fugarului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Nu este singurul inconștient. Luna trecută, un tânăr de 32 de ani din comuna Marga (Caraș Severin), care figura confirmat pozitiv, a părăsit unitatea medicală unde era internat și s-a dus direct la bar. Polițiștii din orașul Oțelu Roșu l-au găsit împreună cu alte patru persoane și cu barmanul de serviciu. A fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și dus înapoi la spital, nu înainte de a-i deschide dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net