Un bărbat care a ucis un tânăr și a rănit o femeie, arestat după o urmărire ca în filme

Ultima actualizare:

    Doi polițiști l-au prins pe bărbat după o urmărire dificilă prin pădure Sursă foto: MAI
Doi polițiști l-au prins pe bărbat după o urmărire dificilă prin pădure Sursă foto: MAI

Un bărbat suspectat că a ucis cu un cuţit un tânăr şi a rănit-o pe iubita acestuia, în localitatea Răhău din judeţul Alba, a fost prins de doi poliţişti care l-au căutat cu motocicletele într-o pădure unde accesul autoturismelor este dificil.

În noaptea de duminică spre luni, un bărbat i-a atacat cu cuţitul pe doi tineri, într-o casă din localitatea Răhău. Tânărul de 21 de ani a murit, iar iubita acestuia a fost rănită.

Acţiunea a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne. În urma crimei comise la Răhău, poliţiştii din Alba au pornit în căutarea suspectului, considerat periculos şi imprevizibil.Doi poliţişti, Cosmin şi Ionuţ, au anunţat că vor căuta, cu motocicletele lor, în pădurea din apropierea localităţii Răhău, unde terenul este accidentat. "Nu după mult timp de la discuţie, cei doi poliţişti erau deja echipaţi în costumele de motociclist, având totuşi vestele de protecţie pe dedesubt şi armamentul din dotare. În zona în care aveau să meargă, se plimbaseră cu motoarele de multe ori, era perfectă pentru antrenamentul lor enduro", arată reprezentanţii MAI.La un momoment dat, cei doi au observat un bărbat, iar când a auzit zgomotul motoarelor acesta a fugit."N-au avut nevoie decât de câteva momente ca să-l ajungă, iar fizionomia acestuia corespundea semnalmentelor pe care le primiseră de la comandant", adaugă MAI. "Ionuţ este poliţist de aproape 15 ani şi lucrează în cadrul Secţiei 7 Poliţia Rurală Sebeş, iar Cosmin îşi desfăşoară activitatea la Poliţia Rutieră din municipiu. Pasiunea celor doi pentru motoare i-a ajutat să prindă un bărbat bănuit de uciderea unui tânăr. Dar acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat pasiune faţă de munca de poliţie! Felicitări, Ionuţ! Felicitări, Cosmin!", transmit reprezentanţii MAI. 

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net