Un bărbat de 36 de ani din judeţul Ilfov s-a înecat în mare, la Neptun, vineri după-amiază, el fiind scos din mare inconştient, iar cadrele medicale au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, fără a reuşi să-l salveze. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Bărbatul se afla în stop cardiorespirator, iar cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. Acesta este primul caz de înec în mare din acest an.

Citește și:

Câte locuri sunt disponibile anul acesta la tratament balnear. Cine poate merge, cât costă sejurul și ce acte depui

Prognoza meteo pentru luna mai. ANM anunță o vreme a extremelor


 

 
 
Loading...