Un bărbat din Călărași şi-a înjunghiat cumnata şi pe ginerele acesteia. Femeia a murit

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Un bărbat de 47 de ani din Călăraşi şi-ar fi înjunghiat, luni seară (26 iulie), cumnata şi pe ginerele acesteia, iar femeia, care a fost rănită la piept, a murit. Suspectul, care ar fi făcut acest gest în urma consumului de alcool şi a unor conflicte mai vechi din familie, a fost dus la audieri.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost sesizaţi, luni seară, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată.

"Imediat, la faţa locului s-au deplasat efective din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi care au constatat că în jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală", a anunţat Poliţia Călăraşi.

La scurt timp a fost declarat decesul femeii, iar tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Suspectul a fost dus la audieri.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, sub coordonarea unui procuror.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net