Un bărbat din Galați a fost găsit cu gâtul tăiat, în propria locuinţă. Cine l-ar fi omorât

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Un gălățean în vârstă de 54 de ani a sfârșit groaznic, în propria locuință, agonizând în urma mai multor tăieturi la gât și pe corp. Macabra descoperire a fost făcută de vecinii acestuia, care au sunat imediat la poliție.

Bărbatul locuia singur după ce divorțase și era văzut zilnic afară, plimbându-se prin cartier. Pentru că în ultimele trei zile vecinii nu l-au mai observat, s-au îngrijorat și au decis să intre în apartament, mai ales că unul dintre ei avea o cheie a locuinței, scrie adevarul.ro.

Un om al străzii, principalul suspect  

Cum au deschis uşa, l-au zărit pe bărbat pe podea, plin de sânge, acoperit cu mai multe pături şi cu haine. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii şi criminaliştii. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe corp și la gât, așa că anchetatorii iau în calcul varianta unei crime. Prima pistă a fost oferită de către vecini. Aceştia le-au spus oamenilor legii că victima tocmai dăduse afară un om al străzii pe care îl mai primea în casă. 

Omul străzii a fost găsit de polițiști într-o canalizare lângă bloc. Avea cu el o pătură din locuinţa victimei, astfel că ar putea fi principalul suspect în acest caz. El a fost dus la secţie pentru a fi audiat. 


    Pricipalul suspect a fost găsit într-o canalizareFoto: observatornews.ro
Pricipalul suspect a fost găsit într-o canalizareFoto: observatornews.ro

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru moarte suspectă. 

Citește și: 

Crimă șocantă în Dolj! Bărbat înjunghiat în gât în propria casă

Un bărbat din Botoșani și-a ucis tatăl cu 30 de pumni în cap pentru a-l scăpa de diavol

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net