Un bărbat din Galați a murit după ce a căzut într-o canalizare descoperită

Ultima actualizare:

    Un bărbat din Galați a murit după ce a căzut într-o canalizare plină cu apă Sursă foto: Gettyimages
Un bărbat din Galați a murit după ce a căzut într-o canalizare plină cu apă Sursă foto: Gettyimages

Un bărbat din Galaţi a murit, vineri seară, după ce a căzut într-o canalizare descoperită, plină cu apă. Gropa era semnalizată, însă bărbatul s-ar fi aplecat pentru a recupera ceva şi s-ar fi dezechilibrat.

Potrivit IPJ Galaţi, vineri seară, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian Vuia din municipiu o persoană ar fi căzut într-o canalizare. Acolo s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD. Din păcate, bărbatul nu a răspuns maneverelor de rusescitare, iar echipajele sosite la fața locului au constat decesul acestuia. 

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din municipiul Galaţi, care ar fi căzut intr-o canalizare descoperită, într-o zonă unde se fac lucrări de construire, informează News.ro. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi scăpat ceva în gura de canal şi s-ar fi aplecat pentru a-l recupera, moment în care s-ar fi dezechilibrat şi a căzut in canalizarea plină cu apă. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
gustav klimt jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net