Un bărbat din Gorj, vindecat de coronavirus, a murit la trei ore după ce a ajuns acasă! Cum explică medicii situația

Ultima actualizare:

    Spitalele din România sunt supraaglomerate foto: Shutterstock
Spitalele din România sunt supraaglomerate foto: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 84 de ani, din judeţul Gorj, care s-a vindecat de COVID-19, a murit la doar 3 ore după ce a fost externat și a ajuns acasă/

Ion Jianu, în vârstă de 84 de ani, a fost internat 21 de zile în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Pacientul se afla într-o stare gravă când a ajuns la spital, iar timp de o săptămână a stat la Terapie Intensivă.  

Bătrânul și-a revenit ulterior și a fost externat, însă a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă, relatează Adevărul. Managerul Spitalului de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, Constantin Târziu, a explicat că bărbatul ar fi făcut un duş cu apă mai caldă atunci când a ajuns acasă şi este posibil ca acest lucru să fi determinat producerea unui infarct.

„Este dureros atât pentru familie, cât şi pentru noi, deoarece a fost internat pe o perioadă de 21 de zile şi a fost externat cu starea generală bună, după ce rezultatul testului a fost negativ.

Poate că din cauza tratamentului cu anticoagulante, aşa cum se administrează, din timpul internării a făcut un infarct miocardic“, a spus managerul. Acesta a dezvăluit și că bărbatul mai avea şi alte probleme de sănătate, având în antecedente inclusiv un accident vascular-cerebral.

Medicul Constantin Târziu spune că în ţară au mai fost înregistrate cazuri aproape identice. „Este o situaţie foarte ciudată, care nu s-a mai întâmplat până acum. Dând în urmă câteva zile sau săptămâni, acelaşi lucru s-a întâmplat şi la alţi pacienţi care au fost diagnosticaţi şi trataţi de COVID-19. Este vorba de un pacient din judeţul Olt şi de o asistentă medicală din nordul ţării, cu care, după externare, s-a întâmplat acelaşi lucru“, a mai declarat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net