Un bărbat din județul Neamț a murit după ce a fost luat de viitură

Ultima actualizare:

    Un bărbat din Neamț a fost luat de viitură Sursă foto: ISU Neamț
Un bărbat din Neamț a fost luat de viitură Sursă foto: ISU Neamț

Un bărbat de 78 de ani din judeţul Neamţ a murit, vineri, după ce a fost luat o viitură produsă în localitatea Almaş, el fiind scos de pompieri din apă şi supus manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat.

Fenomenele meteo extreme fac victime. Un bărbat de 78 de ani din judeţul Neamţ a murit, vineri, după ce a fost luat o viitură produsă în localitatea Almaş, el fiind scos de pompieri din apă şi supus manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat. În judeţul Bacău, este căutată o persoană care a căzut în apă după ce podeţul pe care se afla s-a rupt. În Vrancea, zece muncitori surprinşi de creşterea nivelului apelor s-au refugiat într-o remorcă.

"Din păcate avem două persoane, una dispărută la Bacău care traversa un podeţ care s-a rupt şi a căzut în apă,  o altă persoană care nu ştim împrejurările, dar... la Neamţ, unde se afla sub manevre de resuscitare. Mai avem în judeţul Vrancea zece persoane, zece muncitori într-o localitate care lucrau şi au fost suprinşi de apă care a crescut şi s-au refugiat într-o remorcă şi pompierii se ocupă de salvarea lor", a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

El a adăugat că din punct de vedere hidrologic sunt sub atentă monitorizare zonele Vrancea - râul Putna, Bacău, Buzău.

Potrivit ISU Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, printr-un apel la 112, despre faptul o persoană a fost luată de viitură în localitatea Almaş din comuna Gârcina, acolo deplasându-se pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o o autospecială complexă pentru intervenţie cu o barcă şi o autospecială pentru stingere.

Persoana - un bărbat de aproximativ 78 de ani - a fost scoasă din pârâu şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă la finalul acestora medicul de pe ambulanţa SAJ a declarat decesul bărbatului, informează News.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net