Porcul de Crăciun a costat mai mult anul acesta pentru un orădean din strada Aluminei 87 din cartierul Rogerius. Omul a fost amendat ieri dimineaţă de Poliţia Locală, după ce a fost surprins în timp ce tranşa porcul sub ferestrele vecinilor.


Se apropie Crăciunul și oamenii au început să tranșeze porcii. Un orădean s-a gândit că ar fi mai bine să tranșeze porcul în spatele blocului, sub ferestrele vecinilor, scrie ebihoreanul.ro.

A tăiat porcul în spatele blocului

Orădeanul, ajutat de prieteni, a ucis, a pârlit și tranșat porcul în spatele blocului. Poliţiştii locali au fost alertaţi de mai mulţi vecini revoltaţi de imaginea măcelului derulat sub geamurile lor, în plină zi, scrie ebihoreanul.ro.

Proprietarul porcului a fost amendat cu 1.000 lei pentru încălcare a normelor de convieţuire socială. Orădeanul a cumpărat animalul din comuna Biharia, unde ar fi putut să îl şi tranşeze.

”Am fost la faţa locului şi am aflat că porcul provine dintr-o curte din Biharia. Trebuia să-l taie acolo în curte, nu să vadă toată lumea cum tranşează porcul în oraş sub geamurile vecinilor”, a explicat şeful Direcţiei Sanitar – Veterinare Bihor, Remus Moţoc, citat de bihoreanul.ro.

Veterinarii au luat probe din carnea animalului pentru a vedea dacă nu a suferit de trichineloza. Rezultatele au ieşit negative.

Citește și:

Ignatul. Tradiții și obiceiuri de 20 decembrie. De ce se taie porcul de Ignat

Cele mai îndrăgite tradiții de Crăciun din România

 
 
Loading...
Citeste tot despre: