Un bărbat din Vâlcea a fost păcălit de o falsă călugăriță că în schimbul a 12.000 de lei rugăciunile acesteia vor aduce iubire și pace între el și soție. Femeia a luat banii iar scandalurile între cei doi soți au continuat așa că bărbatul și-a dat seama că a fost păcălit.


O tânără de doar 20 de ani, care se dădea drept călugăriță la o mânăstire din Galați posta pe internet anunţuri prin care promitea că rezolvă problemele din căsnicii. Printre cei care au căzut în plasa suspectei s-a numărat și un bărbat din Vâlcea. Victima a contactat-o pe internet pe falsă călugăriță și i-a promis bani pentru ca rugăciunile ei să aducă pacea și iubirea în domiciliul conjugal. Tânăra i-a promis că se va ruga pentru armonia în familie dar vrea banii înainte ba chiar a cerut ca plata pentru rugăciunile minune să se facă direct în cont.

 

Falsa călugăriță a cerut 12.000 pentru a împăca doi soți

 

Disperat să se împace cu soția, victima nu a stat pe gânduri și nu a bănuit nimic. Bărbatul a acceptat toate cererile falsei măicuțe, i-a trimis poze și o descriere amănunțită a soției. Nu a uitat să trimită în contul falsei măicuțe 12.000 de lei. Au trecut zilele și viața în cuplu nu se îmbunătățea ba dimpotrivă așa că bărbatul și-a cerut banii înapoi. Nu a primit nimic așa că s-a adresat poliției. Falsa măicuţă a fost identificată, cercetată de poliţişti și, în final, condamnată pentru înșelăciune, la un an și două luni de închisoare cu suspendare. Acum polițiștii încearcă să identifice toți păgubașii păcăliți de falsa măicuță. În apărarea ei tânăra a spus că ea s-a rugat dar nu este vina ei că rugăciunile nu dat rezultat. În plus nu era călugăriță dar a declarat nonșalant că avea de gând să devină

 

Citiți și

 

Andreea Marin, victima unei campanii false cu donaţii. Ce mesaj este trimis în numele ei

 

Cele mai tari ţepe de pe Internet! Cum să te fereşti

 
 
Loading...
Citeste tot despre: