Un bărbat a fost prins de poliţişti după 10 ani. A furat bijuterii, 90.000 de euro şi o maşină

Ultima actualizare:

    Un şofer băut şi fără permis a fost urmărit în trafic de poliţiştii constănţeniFoto: Arhivă Click!
Un şofer băut şi fără permis a fost urmărit în trafic de poliţiştii constănţeniFoto: Arhivă Click!

Un bărbat a fost prins de poliţiştii constănţeni la 10 ani după ce a furat din Spania bijuterii, 90.000 de euro şi o maşină. Pe numele său autorităţile spaniole au emis un mandat de arestare pentru aceste fapte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 9 august, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa  - Compartimentul Urmăriri - au depistat un bărbat, de 42 de ani, din oraşul Murfatlar, pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi furt calificat.

Aceste fapte au fost comise în Spania, în 2009, bărbatul fiind bănuit că ar fi sustras mai multe bijuterii din incinta unor locuinţe, peste 90.000 de euro şi un autoturism.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cel în cauză fiind încarcerat în arestul IPJ Constanţa.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net