Un bărbat din orașul Carei, județul Satu Mare, a fugit din izolare și a dat două spargeri. A fost prins de polițiști și dus în carantină pe cheltuială proprie, potrivit Mediafax.


Polițiștii bănuiesc bărbatul în vârstă de 47 de ani din Carei a intrat într-o noapte în sediul unei firme prin spargerea unui geam și a furat mai multe bunuri, prejudiciul total fiind de 1.000 de lei.

De asemenea, același bărbat este acuzat că a furat bunuri de 88 de lei dintr-o benzinărie, profitând de neatenția angajaților.

Polițiștii au constatat că bărbatul trebuia să se afle în autoizolare acasă, în perioada 5 – 18 iunie, după ce s-a întors din străinătate, informează Digi 24.

Acesta a fost amendat cu 1.500 lei și internat într-un centru de carantină pe cheltuiala proprie. În ceea ce privește cazurile de furt, bărbatul este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Bărbatul era plasat în izolare la domiciliu după ce revenise din Franța. Deoarece au avut contact direct cu bărbatul venit dintr-o zonă roșie, conducerea Poliției Carei le-a sugerat agenților să stea în izolare, la rândul lor, până când vor fi efectuate analizele pentru COVID-19.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: