Un pacient în vârstă de 73 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, joi seară. Se pare că martori ai tragediei ar fi fost circa 25 de persoane, atât pacienţi din spital cât şi personal medical, alertat de bolnavi.


Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa a demarat o anchetă după ce joi seară un pacient în vârstă de 73 de ani s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Potrivit IPJ Ialomiţa, bărbatul în vârstă de 73 de ani era internat într-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi s-a aruncat joi de la etajul trei al spitalului, în acest caz fiind demarată o anchetă.

O anchetă internă a fost declanşată şi la nivelul  spitalului în care s-a produs tragedia.

Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni grave

Bărbatul de 73 de ani era internat de mai multe zile în secţia de medicină internă şi suferea de mai multe afecţiuni grave.

Ieri după amiază, el s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale a  Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Se pare că martori ai tragediei ar fi fost circa 25 de persoane, atât pacienţi din spital cât şi personal medical, alertat de bolnavi.

Imediat după ce s a aruncat în gol, medicii de la UPU au încercat să-l salveze, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind declarat o oră mai târziu.

"Vom asigura suportul psihologic tuturor persoanelor afectate şi rămânem alături de familia greu încercată, de pacienţii şi personalul medical, martori ai nefericitului eveniment", a transmis conducerea SJU Slobozia, potrivit News.ro.

Citește și:

Pacient cu picior amputat s-a aruncat de la etajul doi, de la Terapie Intensivă

Un pacient cu Covid-19 s-a sinucis în Spitalul de Urgenţă din Galaţi. A fost găsit spânzurat

 
 
Loading...
Citeste tot despre: