Dramă la Slatina! Un bărbat care de câteva zile se trata acasă a ajuns în cele din urmă la Spitalul Județean de Urgență din Slatina, cu simptome respiratorii, și a decedat în momentul în care se încerca transferul acestuia în altă unitate medicală.


Conform unor surse neoficiale, pacientul în vârstă de 70 ani, din localitatea Piatra -Olt, a murit sâmbătă după-amiază, chiar în curtea Spitalului Judeţean de ­Urgenţă Slatina. În acel moment se încerca transferul bolnavului către Spitalul Municipal Caracal, care este unitate-suport ­COVID-19.

­Decesul ­bărbatului a ­survenit în ambulanţă, înainte ca autospeciala să pornească spre unitatea ­medicală din Caracal. Deşi s-au efectuat imediat manevre de resuscitare, pacientul nu a mai putut fi salvat, arată adevarul.ro. 
Bărbatul din Piatra-Olt ar fi ajuns la spitalul din Slatina după mai multe zile în care s-a tratat acasă, prezentând iniţial simptomele unei răceli.

Soţia sa, de profesie asistent medical la un ­cabinet al unui doctor de familie din Piatra - Olt, ar prezenta, de asemenea, simptome de mai multe zile. Femeia nu a solicitat însă ajutor medical de specialitate.

Autorităţile nu au putut fi contactate pentru a confirma situaţia. De la începutul pandemiei, în județul Olt au fost confirmate 106 cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS – CoV – 2.

 
 
Loading...