Un belgian şi soţia lui, căutaţi pentru omor, prinși în Timiş. Bărbatul avea o armă asupra sa

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă Click!
Foto: arhivă Click!

Un cetăţean belgian şi soţia acestuia au fost prinși de poliţiştii din Timiş, ei fiind urmăriţi internaţional, după ce au ucis un om, în timpul unei tranzacţii cu droguri. Bărbatul era înarmat în momentul în care poliţiştii au descins la locuinţa unde acesta se ascundea, lângă Timişoara, în localitatea Peciu Nou.

Potrivit IPJ Timiş, belgianul în vârstă de 64 de ani, se ascundea împreună cu soţia, de 43 de ani, în apropiere de Timişoara, în localitatea Peciu Nou. Poliţiştii aveau informaţii că bărbatul este periculos şi are asupra sa cel puţin o armă, notează news.ro.

Pe numele lor au fost emise mandate internaţionale de arestare, fiind daţi în urmărire în întreaga lume pentru crimă comisă pe teritoriul Belgiei. În anul 2006, în timpul unei tranzacţii cu droguri, cei doi l-ar fi ucis pe un dealer, împuşcându-l în cap.

Asupra cetăţeanului belgian, poliţiştii au descoperit un pistol de tip revolver, calibru 22 mm, şi 6 cartuşe.

”Politisti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timis, cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale şi al unei echipe din cadrul  Brigăzii Operatiuni Speciale Timişoara, sub coordonarea Direcţiei de Investigatii Criminale, au pus în executare pe raza localitatii Peciu Nou două mandate europene de arestare  emise de autorităţile belgiene cu privire la un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 43 de ani(soţ şi soţie), ambii cetăţeni belgieni, cercetati pentru comiterea infracţiunii de omor. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind înarmaţi şi violenţi , asupra bărbatului fiind găsită în momentul reţinerii o armă de foc”, transmite IPJ Timiş.

Cei doi vor fi prezentati Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timişoara pentru derularea procedurii de predare către autorităţile belgiene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net