Un cadavru a fost descoperit într-o fântână din Buzău. Anchetatori: „Moartea este suspectă”

Ultima actualizare:

    Rudele victimei au fost primele interogate
Rudele victimei au fost primele interogate

Cadavrul unui bărbat de 31 de ani a fost descoperit, duminică, într-o fântână din localitatea Maxenu, județul Buzău. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă decesul a fost accidental sau este vorba despre o crimă. Potrivit presei locale, primii suspecți sunt chiar membrii familiei sale. Oamenii au fost deja interogați.

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort în fântâna din curtea casei sale. Tragedia s-a produs duminică, în localitatea buzoiană Maxenu, iar vestea i-a cutremurat pe toți sătenii. Nimeni nu-și explică ce s-a întâmplat. Nici criminaliștii nu pot spune, deocamdată, ce s-a petrecut, cu adevărat, duminică. Moartea bărbatului este învăluită în mister, căci pare a fi o crimă, dar poate fi și un accident sau chiar o sinucidere. 

Cadavrul din fântână ridică suspiciuni anchetatorilor

Apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl victimei. Omul ieșise afară, în curte, când s-a apropiat de fântână și a descoperit cadavrul fiului său plutind în apă. Bătrânul a anunțat autoritățile spunând că Florin era băut, acesta fiind, după părerea sa, motivul pentru care și-a și găsit sfârșitul. Ar fi alunecat și ar fi căzut din greșeală în puț. 

La faţa locului au venit anchetatorii, care au început cercetările. Curtea s-a împânzit cu polițiști și procurori care încearcă acum să dezlege misterul. Căci lucrurile în acest caz nu sunt absolut deloc clare. Moartea bărbatului ridică semne mari de întrebare deoarece declarațiile părinților sunt contrazise de cele ale cunoscuților și prietenilor apropiați victimei. 

Tatăl victimei: „ Era beat!”. Prietenii îl contrazic

„Florin a venit băut din sat, a fost la meci. De la meci a fost prin sat, cred. A venit şi a stat pe patul ăla de fier. Zic eu, după mintea mea, că a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână. A venit capacul după el”, a declarat  Nicolae Spirache, tatăl victimei. Spusele sale sunt însă contrazise de cunoscuții și prietenii victimei. Aceștia, care l-au văzut cu puțin timp înainte de a se petrece tragedia, au spus că tânărul nu pusese strop de alcool în gură.  Mai mult decât atât, se pare că Florin nu avea niciun motiv să îşi ia zilele. 

 „M-am întâlnit cu el pe la ora 14.10 şi nu era beat. În 50 de minute se îmbăta rău aşa? Nu cred că avea vreun motiv să se sinucidă”, este declarația pe care a făcut-o autorităților un prieten al victimei. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net