Cruzime fără margini! Un cioban din Galaţi se folosea de persoane fără ocupaţie, pe care le tortura ca să lucreze pentru el. Bărbatul îşi lega victimele cu lanţuri, le bătea cu biciul şi le dezlega doar când le trimitea la muncă.


Teribila descoperire a fost făcută de poliţiştii gălăţeni care au efectuat verificări în satul Stoicani (Galaţi), în urma unor plângeri privind distrugerea unor  culturi agricole, din cauza unei turme de oi a unui cioban din zonă.  Este vorba de Nicu Tecuceanu (30 de ani), ale cărui mioare păşteau pe terenurile cultivate din zonă.

Oamenii legii au aflat însă că Nicu Tecuceanu pusese pe picioare o adevărată reţea, care exploata persoane fără ocupaţie, într-un regim asemănător sclaviei.  ”Îi lega cu lanţ şi lacăt la mâini pentru a nu fugi, iar dimineaţa îi trimitea cu oile. Îi lovea cu bâtele şi cu biciul. Folosea chiar şi curele de transmisie din cauciuc. Una dintre victime a fost legată de vagonul în care dormea şi a fost bătută până a făcut spume la gură”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!
 

Loading...